6 december 2022

Alternatieven voor verwarming op aardgas

Om de CO2-uitstoot te beperken, wil de Vlaamse overheid tegen 2050 af van fossiele brandstoffen voor het verwarmen van woningen. De geplande uitstap gebeurt gefaseerd, met eerst een ban op stookolie en op aardgas. Maar als je jouw woning niet meer op mazout of gas mag verwarmen, hoe dan wel? Je leest het hier.
26 oktober 2022

Mijn VerbouwPremie: De Vlaamse overheid steunt gebouweigenaars met verbouw- en renovatieplannen

Ontdekken of je in aanmerking komt voor Mijn VerbouwPremie? Hestor schenkt klare wijn!
25 oktober 2022

Asbestattest binnenkort verplicht

Ben jij van plan om je woning te verkopen? Dan moet je binnenkort een asbestattest kunnen voorleggen aan de nieuwe eigenaar. Je leest er hier alles over.
24 oktober 2022

Energierenovatie verplicht vanaf 2023

Koop je vanaf volgend jaar een energieverslindend huis of appartement, dan moet je het in max. 5 jaar tijd renoveren.
13 juli 2022

Mathieu en Torchyto bepalen met mobiele app waarde van je huis: “Veel gemakkelijker en sneller”

Een artikel verschenen in Het Nieuwsblad/Regionaal: Waasland
22 december 2023

Hoe is het gesteld met de Belgische vastgoedprijzen?

De Belgische vastgoedmarkt vertoont de kleinst gemeten groei in vijf jaar, met een bescheiden prijsstijging van 0,8% in het derde kwartaal van 2023. Ontdek de impact op de koopkracht en de regionale verschillen door verder te lezen.

22 december 2023

Vastgoedmakelaar Laurens in de kijker

Ontmoet Laurens, de betrouwbare vastgoedmakelaar die Stef en Katrien's vertrouwen won tijdens hun zoektocht naar een droomwoning. Lees hun persoonlijke verhaal over hoe Laurens' oprechte zorg en expertise hen niet alleen hielp bij het vinden maar ook succesvol verkopen van hun huis boven de vraagprijs.
20 februari 2024

Wat is een thuisbatterij?

Ontdek de voordelen van een thuisbatterij en hoe deze uw zonne-energieproductie optimaliseert. Bespaar op energiekosten en word minder afhankelijk van het net met slimme opslagoplossingen. Lees over de terugverdientijd en de mogelijkheid tot huren of kopen van een thuisbatterij. Alles wat u moet weten voor een duurzamer thuis, nu op onze blog.
15 maart 2024

Troeven van Sint-Niklaas

Ervaar Sint-Niklaas: een dynamische stad rijk aan cultuur, geschiedenis en betaalbare woonruimte. Met zijn levendige markt, onderwijs- en vrijetijdsaanbod en unieke evenementen is het een ideale woonplaats. Voor een thuis in deze bruisende stad helpt Hestor je graag verder.
Vorige
1
2