Laurens' aanpak: klantgerichte vastgoedbemiddeling die resultaten levert

Stef en Katrien begonnen hun zoektocht naar een nieuwe woning begin 2022.  Zoals zovelen die op zoek gaan, begonnen ook zij te zoeken op Immoweb. Niet veel later viel hun oog op een woning die te koop stond via Hestor. Ze namen contact op voor een bezichtiging.

“Toen we aan de woning aankwamen, troffen we Laurens. Meteen was er een klik.”

Er volgden nog een aantal bezichtigingen via Hestor, telkens met Laurens. Hij kwam voor Stef en Katrien nooit over als verkoper, wel als iemand die hun prioriteiten behartigde en het belangrijk vond dat zij de juiste woning vonden.
 

Er volgden nog een aantal bezichtigingen via Hestor, telkens met Laurens. Hij kwam voor Stef en Katrien nooit over als verkoper, wel als iemand die hun prioriteiten behartigde en het belangrijk vond dat zij de juiste woning vonden.

“Net zoals de eerste keer, hadden we ook bij de volgende bezichtigingen steeds een supergoed contact met Laurens. Het verliep altijd vriendelijk en gemoedelijk en hij checkte telkens opnieuw waar we naar op zoeken waren.”

Uiteindelijk vonden Stef en Katrien eind april 2023 hun droomwoning bij een andere vastgoedmakelaar. Toen ze begin mei 2023 beslisten van hun eigen woning te verkopen, dachten ze in eerste instantie om dit zelf te doen. Door de druk van een mogelijk overbruggingskrediet besloten ze van de verkoop toch uit handen te geven.
 

“We dachten daarbij maar aan 1 iemand en dat was Laurens. We hadden van in het begin vertrouwen in hem en dat heeft hij niet beschaamd.”

Ondanks een beter voorstel van de makelaar van wie ze hun droomwoning kochten, kozen ze toch voor Laurens en Hestor. 

Met Laurens hadden we iets opgebouwd, dat was ontegensprekelijk. Dat daar iets extra tegenover stond, maakte voor ons niet uit. Dat hadden we ervoor over om onze woning door Laurens te laten verkopen.”

Laurens bekeek samen met Stef en Katrien het hele proces van verkopen. Hij sprak altijd alles goed met hen door en hield hen continue op de hoogte.
 

De woning werd geschat en online gezet en nog geen week later was de woning verkocht, voor meer dan de vraagprijs.

Wat Stef en Katrien nog willen zeggen over Laurens:

Laurens is in onze ogen geen typische makelaar, wel een vertrouwenspersoon die ons echt wilde helpen aan onze droomwoning. Hij was dan ook heel blij voor ons toen we die vonden… ook al was dat niet via Hestor. Dat kom je volgens ons niet vaak tegen.”

Stef en Katrien zijn heel tevreden over Hestor en hoe de verkoop werd afgehandeld… en willen hierbij vooral Laurens bedanken voor zijn persoonlijke aanpak en betrokkenheid.