Makelaars van het Wase vastgoedkantoor Hestor, met vestigingen in Hamme, Sint-Niklaas en Sint-Pauwels, gebruiken voortaan een mobiele app om sneller en efficiënter de waarde van een pand te kunnen bepalen.

Hestor werd vijf jaar geleden opgericht door het duo Mathieu Michiels en Torchyto Beerens. De ondernemers wisten zich in korte tijd te manifesteren in de regionale vastgoedsector.

“We ondervinden dat plaatsbeschrijvingen en taxaties van huizen, appartementen en andere panden niet alleen arbeidsintensief zijn, maar ook foutgevoelig”, zegt Beerens. “Daardoor moeten we te veel tijd besteden aan alles manueel afwerken. We namen softwarebedrijf Bird Larsen uit Melle in de arm om een app op maat uit te werken, waarmee we de waarde van panden kunnen bepalen op basis van een aantal parameters. Al onze makelaars kunnen nu een taxatie zeer efficiënt en dubbel zo snel afhandelen.”

“De mobiele applicatie is erg intuïtief en gebruiksvriendelijk. Bovendien bouwen we een enorme gegevensbank op, waaruit we nieuwe inzichten kunnen ontwikkelen. Dankzij deze automatisering kunnen we meer tijd vrijmaken voor klantgericht werk. Software op maat biedt de mogelijkheid om stelselmatig verder uit te breiden.” (jvdv)
Copyright © 2022 Mediahuis. Alle rechten voorbehouden