Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Ruim hoekappartement te centrum Hamme

Ruim Hoekappartement (Achterthof/Kapellestraat) te koop, pal in het Centrum van Hamme, op 150 tot 200m van de Kerk, het Marktplein, de Winkelstraat, een Carrefour en een Delhaize. Luchtig, met veel lichtinval rondom rond door de L-vorm. Een gezellig en warm Terras achteraan, met een Microklimaat (Z-O gelegen, zon tot 13h30, bijna volledig regen- en windvrij) zodat je al vanaf Maart écht kan genieten en waar planten en bloemen het heel goed doen, kijkt uit op de bomen van het Park. Er is een grote Zolder onder het puntdak, met een eigen ingang in de trappenhal, en een betonnen vloer, geschikt voor Opslag, maar ook voor Sport, Hobby's, Atelier of extra Kamers (je hebt eigenlijk 2 Etages boven elkaar in de trappenhal). Hamme is uitstekend gelegen voor Woon- Werkverkeer (E17-5min / Gent-25min / Antwerpen LO-20min / de N16 Gewestweg in Temse-12min), en je vind de Mirabrug, met Wandel- en Fietspaden langs de Durme op 700m, en langs de Schelde (het Driegoten-Weert Veer) op 2Km. Het Appartement is droog, proper en goed onderhouden. EPC 600. Wg, Vg, Gvv, Gdv, Gvkr

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Hestor