Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers en overdekte staanplaats

Nieuwbouwproject op rustige ligging in het centrum van Hamme. Aanwezigheid van lift, overdekte staanplaats, terras, fietsen- en afvalberging. Appartement heeft zijn eigen terras, veel lichtinval, zeer energiezuinig en voldoende aan de hedendaagse normen qua isolatie en ventilatie. Door het kleinschalig project met 4 eenheden zijn de gemeenschappelijke kosten ook zeer beperkt. Door extra aandacht te besteden aan de gebruikte materialen en de optimale esthetische vormgeving zorgen we voor een lage onderhoudskost en een optimaal wooncomfort. Afwerking is naar keuze. Staanplaats verplicht bij aan te kopen voor € 12.500 inclusief BTW. Lastenboek en plannen zijn te bekijken bij ons op kantoor of via info@hestor.be! Prijs excl. registratie en BTW.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Hestor