U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9170 Meerdonk

Omschrijving

2 bouwgronden voor halfopen bebouwing met prachtig zicht

In Meerdonk, op de verbindingsbaan tussen Kieldrecht en De Klinge, op de grens met Kieldrecht staan deze 2 bouwgronden te koop.
De gronden beschikken over een prachtig en eindeloos zicht op de polders, vlakbij Nederland (Nieuw-Namen).
LOT 1: 318 m² en LOT 2: 298 m²
Er is een verkavelingsvergunning afgeleverd en een verkoopbaarheidsattest voorhanden.
De woning bestaat uit een inkomhal met apart toilet en een lichtrijke leefruimte met open keuken. Op de eerste verdieping is er ruimte voor 3 slaapkamers en een badkamer. Op de gelijkvloerse verdieping kan je hier ofwel opteren voor een garage ofwel een extra slaapkamer. Het opgegeven type is slechts een voorbeeld dat zou kunnen gebouwd worden. Wijzigingen in afmetingen (en dus prijzen) kunnen steeds gevraagd worden. De prijzen zijn exclusief registratierechten (10% op de grond) en exclusief BTW (21% op de constructie), maar wel inclusief veiligheidscoördinator, EPB verslaggever en architect.
Geen bouwverplichting. Droomt u al lang van uw eigen stek en volledig gebouwd naar uw eigen wensen? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog op 052/20.05.05


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Hestor