U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Uniek gerenoveerd landhuis in de groene rand van Sint-Niklaas met polyvalente zaal - 9112 Sinaai-Waas

Omschrijving

Uniek gerenoveerd landhuis in de groene rand van Sint-Niklaas met polyvalente zaal

Een sprookjesachtig, gerenoveerd landhuis, gelegen in een groene omgeving. Het klinkt als een kinderdroom, maar het kan realiteit worden.

Deze unieke eigendom werd origineel gebouwd in 1860 en werd gedurende de laatste jaren grondig gerenoveerd tot een ware parel.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee eerste ruimtes. Deze werden omgevormd tot zeer ruime wasruimte en een multifunctionele bureauplaats.
Via de de authentieke trap, wordt toegang verschaft tot de hoog afgewerkte leefruimte met open keuken. Hierin werd koste nog moeite gespaard en gekozen voor hoogwaardige materialen om de warmte van het landhuis volledig tot zijn recht te laten komen. Op deze verdieping bevindt zich nog een eerste badkamer met inloopdouche en toilet.

Op de tweede verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. Ook deze werden naar hedendaagse normen gerenoveerd, met het oog op authentieke elementen.
De badkamer beschikt over een groot, vrijstaand ligbad, dubbele lavabo en een toilet.

Wanneer u de eiken draaitrap verder volgt naar de zolderverdieping, treft u een zeer grote extra ruimte aan van 80m². Hierin kunnen, indien gewenst, nog twee extra slaapkamers in worden ondergebracht.

Verder bevindt zich op het domein nog een goed verhuurde polyvalente zaal van 340m². Deze biedt de ruimte voor het geven van feesten voor eender welke gelegenheid in een unieke setting. Momenteel is de zaal gedurende elke weekend verhuurd tot eind 2022. Op deze zaal werden reeds 54 zonnepanelen aangebracht. Een zeer gunstig rendement, gelegen nabij uw unieke woning.

Achteraan het perceel is nog een extra verblijf in aanbouw. Dit zou kunnen verhuurd worden als Airbnb.

Alle troeven nog even op een rijtje:
- unieke eigendom uit 1860
- volledig gerenoveerd met het oog op de hedendaagse normen
- 3 ruime slaapkamers-
- polyvalente zaal met mooi rendement
- ruim perceel van 5.500m²

Wenst u meer informatie? Neem contact op via info@hestor.be of bel 052 20 05 05.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Hestor