U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Half open nieuwbouw in rustige doodlopende straat te Hamme

Bent u op zoek naar een nog te bouwen nieuwbouw waar u alle materialen nog kan kiezen? Dan is dit iets voor u!

Dit prachtige perceel bouwgrond van 453 m2 (LOT 4) is gelegen in een rustige straat zonder doorgaand verkeer, en dit op wandelafstand van het centrum van Hamme. De goede zuid-west oriëntatie van de tuin vormt nog een extra troef.

Op minder dan 100 m vindt u o.a. een supermarkt, bakker, en krantenwinkel. Verschillende horeca-zaken
ter hoogte van het Tweebruggenplein bevinden zich op +/- 600 m. Het marktplein en gemeentehuis zijn slechts +/- 1 km van de bouwplaats verwijdert. Hier vindt u in de onmiddellijke omgeving zowel kleuter-, lager-, als middelbare scholen terug.

Indeling:
Gelijkvloers: U bereikt de woning langsheen een ruime inkomhal waar een apart toilet voorzien is. De leefruimte bestaat uit een, zit- en eetplaats en een open keuken met zicht naar de tuin. Aansluitend bevindt er zich aan de keuken een ruime berging, die ook toegang geeft tot de inpandige garage.
1ste verdieping: 3 ruime slaapkamers voorzien, dressing en badkamer met mogelijkheid voor douche, ligbad, toilet en dubbel lavabomeubel.

Deze woning is voorzien van alle moderne comfort en voldoet aan alle normen (E-peil 20). Lastenboek en plannen zijn beschikbaar op onze kantoren.

Wenst u meer informatie? Contacteer ons op info@hestor.be of 052 20 05 05.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Hestor