U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Prachtige half open bebouwing met magazijn te Sint-Niklaas

Prachtig afgewerkte woning met magazijn te Sint-Niklaas. Deze unieke woning ligt op een goed bereikbare ligging, via N70 en E17 bent u overal in een oogwenk. Dit onroerend goed beschikt over tal van mogelijkheden voor mensen die woon/werk willen combineren. De woning beschikt over een ruime woonkamer samenhangend met de eetplaats. Naast de living vinden we de volledig geïnstalleerde keuken opgebouwd uit kwalitatieve materialen. Verder hebben we nog een badkamer voorzien voor rolstoelgebruikers, met toilet, douche en lavabo. Naast de badkamer is er nog een wasplaats.
Op de eerste verdieping bevinden zicht 2 mooi afgewerkte kamers waarvan één nu fungeert als dressing. Alsook hebben we op de eerste verdieping een badkamer die beschikt over een toilet, bad met met douche en lavabo. De 2de verdieping is nog ingericht met 2 slaapkamers. Er is parking voorzien door middel van parkeerplaats en een ruim magazijn (220m2) achteraan de woning die kan dienen als opslagruimte of om te toveren is naar uw eigen praktijkruimte. Het magazijn beschikt over een bureel en sanitaire voorziening. Kom snel kijken naar de mogelijkheden van dit pand!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Hestor