Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Nieuwbouwwoning op top locatie te Sint-Niklaas!

Deze nieuwbouwwoning is gelegen vlakbij het Shopping Center. De uitstekende locatie voorziet u van een ideale bereikbaarheid naar de E17 en N70. De woning wordt afgewerkt naar alle moderne comfort. Er wordt gewerkt met kwalitatieve materialen en we zorgen voor een topafwerking. De woning wordt zodanig ingericht dat u vanuit uw leefruimte en open keuken (volledig geïnstalleerd) prachtig zicht hebt op de ruime tuin. Er zijn 4 slaapkamers aanwezig, een badkamer alsook mogelijkheid voor een 2 de badkamer, technische ruimte en een inpandige garage met voorzieningen voor wasmachine en droogkast. Er is tevens een regenwaterput van 5000L aanwezig. Opgegeven prijs is exclusief kosten en afgewerkt volgens lastenboek. Zeker de moeite waard om een afspraak te maken, dit kan via 052 20 05 05.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Hestor