Algemene omschrijving

Welkom bij het meest recente nieuwbouwproject van Kieldrecht. In deze oase van rust bevinden zich 3 nieuwbouwwoningen die zich focussen op kwaliteit. De locatie is ideaal voor wie wil genieten van rust en houdt van een wandeling of fietstocht in een groene omgeving.

In deze groene omgeving heeft iedere woning een halfopen karakter. Ook kijkt u uit op groene weilanden. Hierdoor kan u nog meer genieten in de zuid-gerichte tuin.

Deze woningen hebben elk een externe garage voor de wagen alsook extra opbergruimte.
Dankzij de grote raampartijen hebben deze woningen een zeer ruime lichtinval in de living met open keuken. De woningen beschikken over een aparte bureelruimte, ideaal voor de thuiswerker.
Op de verdieping bevinden er zich drie ruime slaapkamers en een badkamer met bad en douche, alsook een apart toilet. Via een vaste trap bereikt men de zolderruimte. Indien gewenst kan deze naar eigen smaak en budget verder ingericht worden.
Via onze leveranciers, richt u de woning volledig naar wens in. Onze hoge afwerkingsbudgetten zorgen voor een mogelijk complete afwerking binnen de vooropgestelde prijs.


Benieuwd naar deze high-end woningen? Benieuwd naar deze buitenkans om in een oase van rust te wonen doch op een goede verbinding richting Antwerpen? Vraag dan meer informatie aan om de verschillende mogelijkheden te ontdekken.

Algemene info

bewoonbare opp. Vanaf 203 m²
units 3

Interesse?

Jouw contactpersoon:

Kasper Maes

Units