U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9170 Sint-Pauwels

Omschrijving

6 energiezuinige nieuwbouwappartementen in de dorpskern te Sint-Pauwels

Residentie Sophia is een kleinschalige residentie en is gelegen in de dorpskern van Sint-Pauwels, één van de gezelligste dorpen van het Waasland.

Wonen in een modern, comfortabel en ruim nieuwbouwappartement en dit op een centrale ligging met een uiterst goede bereikbaarheid. Gelegen in de onmiddellijke omgeving van buurtwinkels en met een goede verbinding naar Sint-Niklaas, E17 en E34.

De appartementen zijn steeds voorzien van een terras en/of tuin. De oppervlaktes gaan van 90 m2 tot 130 m2. De tuinen of terrassen hebben een grootte van 4,5 m2 tot 101 m2.

De appartementen beschikken telkens over een apart gastentoilet, mooie leefruimte met open keuken en een badkamer voorzien van douche, lavabo en toilet.

De pastorij stijl zorgt voor een ontspannen sfeer. Kwaliteit wordt hier hoog in het vaandel gedragen. Elk appartement beschikt over zonnepanelen en gebruikt regenwater.

Kom dit uniek project bekijken en wandel samen met ons naar een nieuwe en frisse start! Prijzen zijn opgesteld volgens lastenboek en exclusief garagebox, notariskosten en BTW (6% BTW mogelijk).

Contacteer ons voor meer informatie via info@hestor.be of 052 20 05 05.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Hestor